Sunday, July 8, 2012

Malware DNSChanger: Mijera njerz pa internet me 9 Korrik


Paralajmërimet në lidhje me problemin e internetit janë splashed nëpër Facebook dhe Google. Ofruesit e shërbimeve të internetit kanë dërguar njoftime, dhe FBI ngritur një website të veçantë.
Mijëra kanadezët mund të jetë në mesin e qindra e mijëra njerëz në mbarë botën të cilët mund të humbasin qasje në internet korrik 9.That 's ditën e FBI do të mbyllen të gjitha "serverat e pastra" ngritur për të luftuar një operacion masiv thatë.
Fundit nëntor FBI arrestuar dhe akuzuar gjashtë burra Estonisë prapa malware si pjesë e Ghost Kliko operacionit. Këto hakerat ishin në gjendje të bëjë një pasuri jashtë projektin e tyre, rangut në miliona për reklama të vendosura në websites.On tyre mashtruese prag arrestimeve, FBI punësuar Paul Vixie, kryetar i Konsorciumit Systems Internet (ISC), për të instaluar dy internetin përkohshëm serverat që do të ndalojnë përdoruesit infektuar nga humbur qasjen në internet një herë botnet DNSChanger u mbyll. 

0 comments:

Post a Comment