Monday, July 16, 2012

Hakohet forumi i NVIDIA 400000 llogari ne rrezik

Nvidia mbyllur forumin Zona saj Zhvilluesish në internet sot, pasi hakerat fituar qasje në llogarinë details.A Nvidia anëtarëve deklaratë postuar në forum lexon, "Nvidia pezulluar operacionet sot e Zonës Zhvilluesish Nvidia. Ne e bëmë këtë në përgjigje të sulmeve në vend nga palët e treta të paautorizuara mund të kenë fituar akses për të sheshuar fjalëkalimet. "
Përdoruesit janë paralajmëruar edhe të mos japë asnjë informacion personal, financiar ose të ndjeshme në përgjigje të çdo email që pretendon të jetë dërguar nga një punonjës NVIDIA ose përfaqësuesi. Të gjitha fjalëkalime përdoruesi do të rishkruhet kur sistemi kthehet online, edhe pse kjo nuk është përmendur se kur do të ishte. NVIDIA insiston se është "e vazhdueshme për të hetuar këtë çështje.

Nvidia forum hack ndjek LinkedIn fundit dhe hacks Yahoo!. Më parë 6.5 milion fjalëkalime LinkedIn sheshuar janë vjedhur dhe më pas publikuar në faqet e internetit të paautorizuar.


0 comments:

Post a Comment