Saturday, July 21, 2012

Kevin Mitnick bashkohet me ekipin Zimperium

Firma Sigurimit Zimperium zhvilluesi i Android app zANTI (Android aplikimi Toolkit) tani kanë Hacker botë më të mirë "Kevin Mitnick" ekipin e tyre.

një deklaratë për shtyp, Itzhak "Zuk" Avraham tha: "Zimperium është i nderuar dhe i ngazëllyer për të njoftuar anëtarit tonë më të ri të bordit këshillimor, Haker të njohur botëror Kevin Mitnick.We jemi të kënaqur që të ketë Kevin në bord dhe mendojnë se roli i tij dhe konsulence do të ndihmojë Zimperium për të marrë në nivelin e ardhshëm, përmes efikasitetit të korporatave, njohje markë dhe zgjidhjet më të mira të cilësisë për klientët tanë! "

Zimperium Ltd është një start-up në pronësi private të vendosur në Tel Aviv, Izrael; whichdesigns dhe zhvillon prerjes teh Pronës Intelektuale në sigurinë ofinformation terren dhe të teknologjisë celulare.Kompania është themeluar në vitin 2010.

"Pajisje celularë janë të ri objektiv të pasur ambient. Bazuar në mësimet e nxjerra në ditët e para të kompjuterit personal, bizneset duhet të miratojë një qasje proaktive për sigurinë celular në mënyrë që ata mos përsërisin të njëjtat gabime të cilat kanë rezultuar miliarda dollarë ekonomik humbje. "tha Mitnick.

Mitnick u bashkua me ekipin Zimperium për të mbështetur përpjekjet e ofruar mbrojtje të avancuara të sigurisë për ndërmarrjet me të cilat përballet kërcënimet moderne celular, këto kërcënime janë keqmenaxhuar dhe ekspozuar ndërmarrjet kiber-spiunazhit, Mitnick gjithashtu shtoi: "Është një nder dhe privilegj për t'u bashkuar me Zimperium për të ndihmuar në zgjidhje të përtërij nëhapësirë ​​celular sigurisë. Ajo do të jetë një ndjekje të re emocionuese dhe sfiduese përpara. "


 

0 comments:

Post a Comment